I stadig større grad forventer både kunder, ansatte og myndigheter at bedrifter tar miljøansvar. Det har nærmest blitt en hygienefaktor de siste årene.

Rådhuset Vingelen ble, som første bedrift i Tolga Kommune, sertifisert Miljøfyrtårn i 2011. Denne sertifiseringen er viktig for oss og vi er stolte av den jobben vi legger ned hver dag. 

Bedrifter i Tolga, Os, Tynset, Alvdal, Folldal og Rendalen kommuner tilbys kostnadsfri bistand til å løse akutte utfordringer og planlegge utviklingstiltak i egen bedrift eller sammen med andre.

Denne uka har Hege vært i Oslo hos Stiftelsen Miljøfyrtårn på kurs! Fra før har hun hatt mulighet til å sertifisere /resertifisere virksomheter innen Miljøfyrtårn, men nå kan hun også være konsulent  og rådgi bedriftene som skal bli godkjente Miljøfyrtårnbedrifter. 

Rådhuset Vingelen og Volo inviterer ledere i kundeorienterte bedrifter til matnyttig, effektiv og kostnadfri workshop. Tema for samlingen er hvordan du som leder kan bidra til å optimalisere kundeopplevelsen.