Denne uka har Hege vært i Oslo hos Stiftelsen Miljøfyrtårn på kurs! Fra før har hun hatt mulighet til å sertifisere /resertifisere virksomheter innen Miljøfyrtårn, men nå kan hun også være konsulent  og rådgi bedriftene som skal bli godkjente Miljøfyrtårnbedrifter. 

Rådhuset Vingelen og Volo inviterer ledere i kundeorienterte bedrifter til matnyttig, effektiv og kostnadfri workshop. Tema for samlingen er hvordan du som leder kan bidra til å optimalisere kundeopplevelsen.

 

"Hvordan bygge team som oppnår gode resultater?"

I løpet av denne formiddagen gir vi deg verktøyet som virker. Sammen jobber vi med grunnleggende tillit, nødvendig friksjon, kollektiv forpliktelse og gjensidig ansvarliggjøring. 

«Samtaler i kjøkkenhagen» er et samarbeid mellom Musea i Nord-Østerdalen, Tynset Opplæringssenter og Rådhuset Vingelen. Sammen med innvandrerkvinner og deres familier, lager vi i sommer en kjøkkenhage i Musemsparken på Tynset. Målet er å samtale over det praktiske arbeidet med å dyrke mat, både for å trene på det norske språket og for å lære om hverandres likheter og ulikheter når det kommer til hvordan vi dyrker mat, hva vi dyrker og skikkene rundt mat og måltider.

Marginene for å trå feil blir stadig mindre og sosiale medier gjør konsekvensene ved feilskjær større. Vi som setter kundene i sentrum og bringer kundeopplevelsen inn i styrerommet, vil være de som lykkes i fremtiden. Lever virksomheten din opp til sitt «serviceløfte» til kunder og brukere? Bli med seniorrådgiverne Hedvig Rognerud og Linda M. Ramberg fra Rådhuset Vingelen inn i Tenkeboksen i Brumunddal for input, refleksjoner og verktøy å ta med hjem til egen bedrift eller kommune/fylkeskommune.