NYTT PROGRAM: FOKUS PÅ KUNDEOPPLEVELSEN I ALLE LEDD

Rådhuset Vingelen kan nå tilby våre kunder et eget program som er utviklet for å gi bedriften eller organisasjonen verktøy for å utvikle en internkultur som virkelig tar kundeopplevelsen på alvor og hjelper bedriften å kvalitetssikre leveransen. 

Velkommen til et heldags seminar om framtidig oppgaveløsning og utfordringer i offentlig sektor!
Vi setter fokus på:
- Interkommunalt samarbeid og vertskommunemodellen
- Lederutvikling, organisering, styring og samhandling mellom kommuner

Vil du vite mer om trendene i landbruket i Møre og Romsdal?
Trendundersøkelsen er en spørreundersøkelse blant norske gårdbrukere i regi av Ruralis - institutt for rural- og regionalforskning. Det er en omfattende undersøkelse som tar for seg bøndenes opplevelse av dagens situasjon og tanker om framtida. Rådhuset Vingelen samarbeidet med Ruralis om å presentere resultatene fra 2018-undersøkelsen i populærvitenskapelig form, og nå er den tredje rapporten offentlig!

Byggeplaner og bærekraft 7. februar, Kompetansesenteret Tynset
Hvordan gjøre smarte, bærekraftige valg i byggeprosessen - både med tanke på økonomien og klimaet? Ta turen til Kompetansesenteret på Tynset torsdag 7. februar kl. 10.00 - 14.15 og få inspirasjon og informasjon fra folk som virkelig vet hva de snakker om. Lunsjen er gratis, men krever påmelding.
 
Bak arrangementet står: Rådhuset Vingelen, SpareBank1, Alvdal og Tynset Kommune, Bondelagene i regionen, FIAS Proff og Vekstra Nord-Øst.    KLIKK HER FOR PÅMELDING

PROGRAM:

GRATIS LUNSJMØTE FOR LANDBRUKET

Aktivt Fjellandbruk, Rådhuset Vingelen, RørosBanken og Innovasjon Norge inviterer til gratis lunsjmøte på Storstuggu for landbruket og bønder med byggeplaner. Velkommen alle interesserte!