«Samtaler i kjøkkenhagen» er et samarbeid mellom Musea i Nord-Østerdalen, Tynset Opplæringssenter og Rådhuset Vingelen. Sammen med innvandrerkvinner og deres familier, lager vi i sommer en kjøkkenhage i Musemsparken på Tynset. Målet er å samtale over det praktiske arbeidet med å dyrke mat, både for å trene på det norske språket og for å lære om hverandres likheter og ulikheter når det kommer til hvordan vi dyrker mat, hva vi dyrker og skikkene rundt mat og måltider.

Marginene for å trå feil blir stadig mindre og sosiale medier gjør konsekvensene ved feilskjær større. Vi som setter kundene i sentrum og bringer kundeopplevelsen inn i styrerommet, vil være de som lykkes i fremtiden. Lever virksomheten din opp til sitt «serviceløfte» til kunder og brukere? Bli med seniorrådgiverne Hedvig Rognerud og Linda M. Ramberg fra Rådhuset Vingelen inn i Tenkeboksen i Brumunddal for input, refleksjoner og verktøy å ta med hjem til egen bedrift eller kommune/fylkeskommune.

NYTT PROGRAM: FOKUS PÅ KUNDEOPPLEVELSEN I ALLE LEDD

Rådhuset Vingelen kan nå tilby våre kunder et eget program som er utviklet for å gi bedriften eller organisasjonen verktøy for å utvikle en internkultur som virkelig tar kundeopplevelsen på alvor og hjelper bedriften å kvalitetssikre leveransen. 

Vil du vite mer om trendene i landbruket i Møre og Romsdal?
Trendundersøkelsen er en spørreundersøkelse blant norske gårdbrukere i regi av Ruralis - institutt for rural- og regionalforskning. Det er en omfattende undersøkelse som tar for seg bøndenes opplevelse av dagens situasjon og tanker om framtida. Rådhuset Vingelen samarbeidet med Ruralis om å presentere resultatene fra 2018-undersøkelsen i populærvitenskapelig form, og nå er den tredje rapporten offentlig!

Byggeplaner og bærekraft 7. februar, Kompetansesenteret Tynset
Hvordan gjøre smarte, bærekraftige valg i byggeprosessen - både med tanke på økonomien og klimaet? Ta turen til Kompetansesenteret på Tynset torsdag 7. februar kl. 10.00 - 14.15 og få inspirasjon og informasjon fra folk som virkelig vet hva de snakker om. Lunsjen er gratis, men krever påmelding.
 
Bak arrangementet står: Rådhuset Vingelen, SpareBank1, Alvdal og Tynset Kommune, Bondelagene i regionen, FIAS Proff og Vekstra Nord-Øst.    KLIKK HER FOR PÅMELDING

PROGRAM: