Velkommen til et heldags seminar om framtidig oppgaveløsning og utfordringer i offentlig sektor!
Vi setter fokus på:
- Interkommunalt samarbeid og vertskommunemodellen
- Lederutvikling, organisering, styring og samhandling mellom kommuner

Vil du vite mer om trendene i landbruket i Møre og Romsdal?
Trendundersøkelsen er en spørreundersøkelse blant norske gårdbrukere i regi av Ruralis - institutt for rural- og regionalforskning. Det er en omfattende undersøkelse som tar for seg bøndenes opplevelse av dagens situasjon og tanker om framtida. Rådhuset Vingelen samarbeidet med Ruralis om å presentere resultatene fra 2018-undersøkelsen i populærvitenskapelig form, og nå er den tredje rapporten offentlig!

Byggeplaner og bærekraft 7. februar, Kompetansesenteret Tynset
Hvordan gjøre smarte, bærekraftige valg i byggeprosessen - både med tanke på økonomien og klimaet? Ta turen til Kompetansesenteret på Tynset torsdag 7. februar kl. 10.00 - 14.15 og få inspirasjon og informasjon fra folk som virkelig vet hva de snakker om. Lunsjen er gratis, men krever påmelding.
 
Bak arrangementet står: Rådhuset Vingelen, SpareBank1, Alvdal og Tynset Kommune, Bondelagene i regionen, FIAS Proff og Vekstra Nord-Øst.    KLIKK HER FOR PÅMELDING

PROGRAM:

GRATIS LUNSJMØTE FOR LANDBRUKET

Aktivt Fjellandbruk, Rådhuset Vingelen, RørosBanken og Innovasjon Norge inviterer til gratis lunsjmøte på Storstuggu for landbruket og bønder med byggeplaner. Velkommen alle interesserte!

Vil du vite mer om trendene i landbruket i Troms og Finnmark?
Trendundersøkelsen er en spørreundersøkelse blant norske gårdbrukere i regi av Ruralis - institutt for rural- og regionalforskning som har vært gjennomført annethvert år siden 2002. Det er en omfattende undersøkelse som tar for seg bøndenes opplevelse av dagens situasjon og tanker om framtida.

Rådhuset Vingelen samarbeider med Ruralis om å presentere resultatene fra undersøkelsen i populærvitenskapelig form, og nå er den andre rapporten klar!