Rådhuset Vingelen, sammen med Hedmark fylkeskommune, SB1 Østlandet og Tolga Os Sparebank inviterer alle som har gått etablererkurs til felles samling på Kompetansesenteret på Tynset og gir tilbud om tre oppfølgingskurs.

Klarer vi samle alle 120?!
Tilsammen har nesten 120 personer i Fjellregionen gått på etablererkurs fra 2014 til 2018! Vi inviterer alle til en felles samling på Kompetansesenteret på Tynset 15. oktober kl. 18.00. Der blir det servering og prat og du møter mange kjente. To tidligere kursdeltakere vil fortelle om «veien de måtte gå» før bedriften var på plass.

Tilbud om oppfølgingskurs
Erfaringer viser at mange som går etablererkurs har en bratt læringskurve også etter kurset, enten det gjelder markedsføring, konkurrenter, finansiering eller økonomistyring og selvledelse. Nettverk og gode støttespillere er fortsatt like viktig for å holde på motivasjonen og gjøre nødvendige justeringer underveis. Vi gir derfor tilbud om oppfølgingskurs til deg som har gått kurs og gjort erfaringer. Her kan du bygge videre på nettverket du fikk på etablererkurset, og samtidig få faglig påfyll og ny kunnskap.

  • Kurskveld 1 og 2: 22. og 29. oktober. Tema: Å starte en bedrift. Hva er det viktig å tenke på før man starter en bedrift?
  • Kurskveld 3: 12. november. Tema: økonomi. Vi bruker spillet «Økonomi Illustrator» som verktøy for å lære om de grunnleggende økonomiske sammenhengene og ser konsekvensen av de økonomiske valgene dine.

PROGRAM