Rundt oss pågår det hele tiden politiske, økonomiske og teknologiske endringer som påvirker arbeidslivet. Rådhuset Vingelen har hjulpet mang en bedrift og organisasjon gjennom tøffe omstillingsprosesser. Vår erfaring er at de som ikke imøtekommer disse endringene opplever konflikter, tapt samarbeid og dårlig arbeidsmiljø. Våre rådgivere kan hjelpe bedrifter, team, organisasjoner og enkeltpersoner med å ta de vanskelig samtalene og finne tilbake til et godt samarbeid, mestringsfølelse og trivsel i jobben.

Hvordan jobber vi?

Gjennom grundige samtaler med våre kunder kartlegger vi først behov og finner ut nøyaktig hvor skoen trykker. Deretter kan vi skreddersy opplegg, fremdrift og målsettinger med rådgivningsprosessen. Med oss i arbeidet har vi en solid verktøykasse som gjør at vi kan jobbe både opp mot den enkelte ansatt og med organisasjonen eller teamet som helhet.

I verktøykassa vår finnes NLP coaching, DNC executive coaching, Everything DiSC analyseverktøy, teamutviklingsverktøyetThe Five Behaviouros of a Cohesive Team, LEAN prosessledelse og  HSMAIs program for utvikling av kundeorienterte organisasjoner og bedrifter The Excelling at Customer Centricity Programme

 

For mer informasjon om coaching, team- og lederutvikling:     

Ta kontakt med Hedvig eller Linda Merkesdal 

E-post Hedvig:

E-post Linda Merkesdal:

 

For mer informasjon om The Excelling at Customer Centricity Programme: 

Ta kontakt med Linda Merethe

E-post Linda Merethe:

 

GunLinHEdvig 7503266