Rundt oss pågår det hele tiden politiske, økonomiske og teknologiske endringer som påvirker arbeidslivet. Rådhuset Vingelen har hjulpet mang en bedrift og organisasjon gjennom tøffe omstillingsprosesser. Vår erfaring er at de som ikke imøtekommer disse endringene, opplever konflikter og utfordringer knyttet til samarbeid og  arbeidsmiljø. Våre rådgivere kan hjelpe bedrifter, team, organisasjoner og enkeltpersoner med å ta de vanskelig samtalene, kjøre gode prosesser og styrke både arbeidsmiljø og resultatoppnåelse. 

Hvordan jobber vi?

Gjennom grundige samtaler med våre kunder kartlegger vi først behov og finner ut nøyaktig hvor skoen trykker. Deretter kan vi skreddersy opplegg, fremdrift og målsettinger med rådgivningsprosessen. Med oss i arbeidet har vi en solid verktøykasse som gjør at vi kan jobbe både opp mot den enkelte ansatt og med organisasjonen eller teamet som helhet.

I verktøykassa vår finnes NLP coaching, DNCF  Executive Caching, Everything DiSC analyseverktøy, teamutviklingsverktøyetThe Five Behaviours of a Cohesive Team, LEAN prosessledelse og  HSMAIs program for utvikling av kundeorienterte organisasjoner og bedrifter Excelling at Customer Centricity (The EEC Programme).

For mer informasjon om coaching, team- og lederutvikling:     

Ta kontakt med  Linda Merethe Ramberg eller Kari  R. Granlund

E-post Linda Merkesdal:

E- post Kari R. Granlund:

 

For mer informasjon om Excelling at Customer Centricity (The ECC Programme): 

Ta kontakt med Linda Merethe

E-post Linda Merethe:

 

GunLinHEdvig 7503266

Ønsker du å vite mer om hvordan vi jobber når vi loser både enkeltansatte og hele team gjennom omstilling og endring?

Meld deg på vårt nyhetsbrev