Programmene vi kan tilby har som målsetting å lede våre kunder gjennom større endringsprosesser. Vår spesialitet er å jobbe med de interne forholdene på arbeidsplassen, enten det handler om å bygge sterkere team eller om å hjelpe bedriften til å finne frem til gode verktøy som ruster dere bedre for fremtiden. Vi skreddersyr program og fremdriftsplan etter hva som passer våre kunder best. Opplegget  kan tilpasses både små og store aktører, i både privat og offentlig sektor. Nederst på hver programbeskrivelse finner du kontaktinformasjon dersom du er interessert i å høre mer om programmene. Har du generelle spørsmål knyttet til programmer, så sender du en e-post til  


Rådhuset Vingelens største ekspertise er å hjelpe våre kunder med å bygge sterke interne lag. Vi ser at det er gjennom godt lagspill, høy tillit og god kommunikasjon at våre kunder opplever utvikling og fremgang. Programmet  passer for alle som jobber i et team, enten der er stort, lite,  i privat eller offentlig sektor.

EEC er et program utviklet av den internasjonale reiselivsorganisasjonen HSMAI (Hospitality Sales & Marketing Association International). Formålet er å sette kundeopplevelsen i fokus i alle ledd av organisasjonen slik at alle, fra styret til front desk,  drar i samme retning og jobber sammen for å oppnå de beste kunde- og brukeropplevelsene.