Her kan du se  noe publikasjoner vi i Rådhuset Vingelen alene, eller sammen med andre har vært med på å lage. Vi er stolte av den brede fagkompetansen vår, og på denne siden deler vi innhold som avspeiler både vår kunnskap og vårt engasjement. En liten skryteliste rett og slett.  

Nyhetsbrev

Kan konflikter være noe positivt? Linda M Merkesdal skriver om produktiv konflikt

Siv.Ing Gjermund Holøyen skriver om støyberegning, : Støygrensene du må se opp for

Miljøfyrtårnkonsulent og sertifisør Hege Hovd har skrevet om hvilke fordeler det gir å være Miljøfyrtårn: Hvordan er klimaregnskapet for din bedrift?

Coach og Rådgiver Linda Merkesdal har skrevet innlegg om verdien av forskjellighet:  Omgitt av gull - hvis vi velger å se det

Landbruk

Trender i norsk landbruk

«Trender i norsk landbruk» (Trend-undersøkelsen) er en spørreundersøkelse blant norske gårdbrukere som gjennomføres av Ruralis - institutt for rural- og regionalforskning. Rådhuset Vingelen har bistått Ruralis i å utvikle populærvitenskapelig  forskningsrapporter for Hedmark og Oppland, Troms og Finnmark og Møre og Romsdal. 

Les rapportene her: Trendrapport for Hedmark og Oppland , Trendrapport for Troms og Finnmark, Trendrapport for Møre og Romsdal

Velg med hjertet

Rådhuset Vingelen er medeier i selskapet Velg med hjertet, et omdømme- og rekrutteringsfirma for Fjellregionen.  På Velg med hjertet sine hjemmesider kan du lese om folk som har valgt med hjertet og dermed valgt Fjellregionen som stedet for å leve ut sine drømmer. Her finner du også informasjon om ledige stillinger og hva Velg med hjertet kan tilby for å markedsføre, synliggjøre og rekruttere til din bedrift. 

 

Fellesbilde aug16